Se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul treptat, apoi se adauga galbenusurile iar dupa ce s-a omogenizat se adauga faina. Aceasta compozit
Se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul treptat, apoi se adauga galbenusurile iar dupa ce s-a omogenizat se adauga faina. Aceasta compozitie se pune intr-o tava captusita cu folie de aluminiu. Dupa ce s-a copt se desprinde folia de aluminiu, si se asaza pe un prosop rulandu-se impreuna cu acesta. Cand s-a mai racit se desface si se umple cu crema si se ruleaza iarasi. Cand s-a racit in intregime se orneaza cu frisca.
Crema:
Se fierbe zaharul cu laptele amestecand continuu. Se adauga apoi ouale si esenta de vanilie, se lasa la rece cca. 10 min, dupa care se adauga margarina amestecata cu nessul. Se lasa deoparte o lingura de crema iar restul se intinde pe blatul care se ruleaza. Se lasa rulada la rece 10 min. dupa care se unge cu lingura de crema ramasa si se presara cu alune sau nuci macinate.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii