Se bat spuma tare 4 albusuri cu jumatate din zahar. Cu restul se freaca 6 galbenusuri si se integreaza usor in spuma de albus. Se adauga, cate putin
Se bat spuma tare 4 albusuri cu jumatate din zahar. Cu restul se freaca 6 galbenusuri si se integreaza usor in spuma de albus. Se adauga, cate putin cacao, amidonul si untul moale. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie, se niveleaza si se coace la foc potrivit. Se scoate din tava cu tot cu hartie si se acopera cu un servet umed timp de 5 minute. Se unge cu dulceata si se ruleaza.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii