Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si mierea. Se adauga faina, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie si la urma albusurile bat
Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si mierea. Se adauga faina, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie si la urma albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava de placinta tapetata cu unt si faina. Se tine tava in cuptor 10-15 minute, se scoate, apoi se rastoarna aluatul pe un servet ud si se ruleaza repede, cat este cald. Cand se raceste, se desface rulada, se unge cu gem de caise si se ruleaza din nou.
Se taie felii inainte de a servi.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Portocale umplute
Crema de iaurt
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa