Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si mierea. Se adauga faina, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie si la urma albusurile bat
Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si mierea. Se adauga faina, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie si la urma albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o tava de placinta tapetata cu unt si faina. Se tine tava in cuptor 10-15 minute, se scoate, apoi se rastoarna aluatul pe un servet ud si se ruleaza repede, cat este cald. Cand se raceste, se desface rulada, se unge cu gem de caise si se ruleaza din nou.
Se taie felii inainte de a servi.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Portocale umplute
Crema de iaurt
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj