Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor adaugind faina, putin cite putin. Se toarna comp
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor adaugind faina, putin cite putin. Se toarna compozitia in strat uniform intr-o tava de copt dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina si se coace la foc potrivit. Se incearca cu paiul. Cind este gata se scoate pe un fund de lemn acoperit cu un servet muiat in apa si bine stors, se unge repede cu marmelada sau cu dulceata, se ruleaza strins si se lasa invelita in servetul ud citeva minute, apoi se inveleste rulada intr-un servet uscat si se lasa astfel 2-3 ore. Se aseaza pe un platou lung si se pudreaza abundent cu zahar pudra
Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!
Ciuperci prajite (Multicooker)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj