Coacem un piscot din oua, zahar si faina. Fierbem o budinca groasa din lapte, zahar si praful de budinca si o amestecam cu untul. Framantam martipanul
Coacem un piscot din oua, zahar si faina. Fierbem o budinca groasa din lapte, zahar si praful de budinca si o amestecam cu untul. Framantam martipanul cu nuca. Ungem piscotul cu jumatate din crema iar deasupra punem martipanul intins. Deasupra ungem cu restul cremei. Decoram cu glazura de ciocolata sau cu zahar cu cacao.
Alte dulciuri retete minunate
Negresa prajitura
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu crema
Prajitura cu visine
Blatul se află la baza oricarei retete delicioase de pizza. Pentru a obține textura și nuanțele aromate ale retelor...
Pizza vegetariana cu blat Alka Pizza CaseiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura