Se framanta ingredientele blatului si se imparte in doua parti, apoi se intind doua foi subtiri, apoi se captuseste o tavita astfel incat sa se poata
Se framanta ingredientele blatului si se imparte in doua parti, apoi se intind doua foi subtiri, apoi se captuseste o tavita astfel incat sa se poata acoperi umplutura cu aceeasi foaie.
Se zdrobeste branza si se amesteca bine cu galbenusurile de ou, zahar pudra si gris. Batem o spuma tare din albusuri de ou, zahar si zahar vanilat, apoi o adaugam cu grija la branza. O punem peste foaia de aluat, apoi acoperim cu surplusul foii. Coacem in cuptorul preincalzit, la foc mediu si lasam sa se raceasca in tavita, sa nu curga afara branza calda.
Alte retete de prajituri recomandate
Dupa ce ca nu sunt multe, au inceput sa se si strice, perele si merele, ele sunt subiectul zilei de azi. Le-am adunat si eu,...
Desert placinta cu pere si mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj