Rulade mici

Pentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 7 linguri de zahar
  • galbenusurile
  • 6 linguri de faina
  • coaja de lamaie si
  • putina sare

Mod de preparare

Pentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile si 6 linguri de faina, coaja de lamaie si putina sare. Se coace in tava tapetata cu hartie si unsa cu ulei. Dupa ce s-a copt, se ruleaza cu tot cu hartie pana se raceste, apoi se dezlipeste si, in final, se umple cu bagheta de cacao si crema de lamaie.


Ruladele mici se servesc cu crema de lamaie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca