Framantam bine biscuitii macinati, romul, zaharul pudra, nuca macinata, praful de cacao si laptele. Impartim aluatul in 2 parti, in loc de faina folos
Framantam bine biscuitii macinati, romul, zaharul pudra, nuca macinata, praful de cacao si laptele. Impartim aluatul in 2 parti, in loc de faina folosim zahar pudra. Pentru umplutura amestecam bine untul, zaharul pudra, zaharul vanilat si o asezam pe aluatul uscat (nu trebuie copt), presaram cu fulgi de cocos.
Alte retete prajituri
Tarta fructe
Prajitura cu visine
Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa