Rulou cu biscuiti

Framantam bine biscuitii macinati, romul, zaharul pudra, nuca macinata, praful de cacao si laptele. Impartim aluatul in 2 parti, in loc de faina folos

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 50 dkg biscuiti macinati
  • ½ dl rom
  • 20 dkg zahar pudra
  • 20 dkg nuca macinata
  • 4 dkg praf de cacao
  • Pentru umplutura:
  • 20 dkg unt
  • 30 dkg zahar pudra
  • 2 pachete zahar vanilat

Mod de preparare

Framantam bine biscuitii macinati, romul, zaharul pudra, nuca macinata, praful de cacao si laptele. Impartim aluatul in 2 parti, in loc de faina folosim zahar pudra. Pentru umplutura amestecam bine untul, zaharul pudra, zaharul vanilat si o asezam pe aluatul uscat (nu trebuie copt), presaram cu fulgi de cocos.
Alte retete prajituri

Tarta fructe

Prajitura cu visine

Tiramisu

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...