Rulouri cu frisca

Se prepara aluatul din ingredientele indicate. Se taie aluatul in fasii lungi de 30 cm si late de 2 cm. Se infasoara fasiile pe tuburi speciale de le

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat frantuzesc:
  • 250 gr faina
  • 250 gr unt
  • 100 ml apa
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • 1 ou
  • 50 gr zahar pudra
  • vanilie
  • Pentru umplutura:
  • 300 gr frisca

Mod de preparare

Se prepara aluatul din ingredientele indicate. Se taie aluatul in fasii lungi de 30 cm si late de 2 cm. Se infasoara fasiile pe tuburi speciale de lemn sau de tabla. Se pun rulourile in tava, se ung cu ou si se coc, la foc moderat, timp de 30 de minute.

Cand se racesc rulourile se scot de pe suporturi, se umplu cu frisca si se pudreaza cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Prajitura cu capsuni si frisca

Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Bradut de Craciun

sursa Bucataresele Vesele :)

Bradut de Craciun
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise