Se amesteca bicarbonatul in faina, apoi cu untul, branza de vaci, sare, zahar si zahar vanilat. Se framanta bine aluatul si se lasa la rece pana a do
Se amesteca bicarbonatul in faina, apoi cu untul, branza de vaci, sare, zahar si zahar vanilat. Se framanta bine aluatul si se lasa la rece pana a doua zi dimineata. Se intinde apoi o foaie, care se taie in dreptunghiuri potrivit de mari si se umplu cu marmelada. Se ruleaza, se ung cu ou si deasupra se presara zahar. Se pun apoi intr-o tava si se coc la foc mediu, in cuptor.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de prajituri:
Prajituri simple
Tiramisu
Prajitura cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii