Rulouri cu marmelada ci branza de vaci

Se amesteca bicarbonatul in faina, apoi cu untul, branza de vaci, sare, zahar si zahar vanilat. Se framanta bine aluatul si se lasa la rece pana a do

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr branza de vaci
  • 200 gr faina
  • 200 gr unt
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • marmelada
  • 1 ou

Mod de preparare

Se amesteca bicarbonatul in faina, apoi cu untul, branza de vaci, sare, zahar si zahar vanilat. Se framanta bine aluatul si se lasa la rece pana a doua zi dimineata. Se intinde apoi o foaie, care se taie in dreptunghiuri potrivit de mari si se umplu cu marmelada. Se ruleaza, se ung cu ou si deasupra se presara zahar. Se pun apoi intr-o tava si se coc la foc mediu, in cuptor.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de prajituri:

Prajituri simple

Tiramisu

Prajitura cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...