Salam de biscuiţi reţetă. Se dau in clocot apa si zaharul, dupa care se adauga margarina. Treptat se adauga biscuitii, maruntiti in prealabil. Se amesteca rahatul, stafidele s
Se dau in clocot apa si zaharul, dupa care se adauga margarina.
Treptat se adauga biscuitii, maruntiti in prealabil. Se amesteca rahatul, stafidele sau nucile maruntite, pana se formeaza o compozitie omogena.
Dupa ce compozitia s-a racit (~ 30 grade), se pune pe o folie pentru prajituri nuca de cocos peste care se va pune compozitia prajiturii si se ruleaza, lasandu-se la rece ~ 2ore.
Se taie felii si se serveste.
Variante de pregatire:
I. se pot face bilute, in mijloc punandu-se visine din visinata, dupa care se dau prin nuca de cocos
II. Se aseaza componizitia ca pentru rulada, in interior se aseaza o banana, dupa care se ruleaza si se da prin nuca de cocos.
Se taie felii si se serveste imediat pentru ca banana sa nu se oxideze
Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...
Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj