Salam de biscuiţi reţetă. Se dau in clocot apa si zaharul, dupa care se adauga margarina. Treptat se adauga biscuitii, maruntiti in prealabil. Se amesteca rahatul, stafidele s
Se dau in clocot apa si zaharul, dupa care se adauga margarina.
Treptat se adauga biscuitii, maruntiti in prealabil. Se amesteca rahatul, stafidele sau nucile maruntite, pana se formeaza o compozitie omogena.
Dupa ce compozitia s-a racit (~ 30 grade), se pune pe o folie pentru prajituri nuca de cocos peste care se va pune compozitia prajiturii si se ruleaza, lasandu-se la rece ~ 2ore.
Se taie felii si se serveste.
Variante de pregatire:
I. se pot face bilute, in mijloc punandu-se visine din visinata, dupa care se dau prin nuca de cocos
II. Se aseaza componizitia ca pentru rulada, in interior se aseaza o banana, dupa care se ruleaza si se da prin nuca de cocos.
Se taie felii si se serveste imediat pentru ca banana sa nu se oxideze
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura