Salam de biscuiţi reţetă. Se dau in clocot apa si zaharul, dupa care se adauga margarina. Treptat se adauga biscuitii, maruntiti in prealabil. Se amesteca rahatul, stafidele s
Se dau in clocot apa si zaharul, dupa care se adauga margarina.
Treptat se adauga biscuitii, maruntiti in prealabil. Se amesteca rahatul, stafidele sau nucile maruntite, pana se formeaza o compozitie omogena.
Dupa ce compozitia s-a racit (~ 30 grade), se pune pe o folie pentru prajituri nuca de cocos peste care se va pune compozitia prajiturii si se ruleaza, lasandu-se la rece ~ 2ore.
Se taie felii si se serveste.
Variante de pregatire:
I. se pot face bilute, in mijloc punandu-se visine din visinata, dupa care se dau prin nuca de cocos
II. Se aseaza componizitia ca pentru rulada, in interior se aseaza o banana, dupa care se ruleaza si se da prin nuca de cocos.
Se taie felii si se serveste imediat pentru ca banana sa nu se oxideze
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa