Drojdia dizolvata in putin lapte cald se amesteca cu faina, restul de lapte si cu ouale. Se freaca zaharul cu untul si cu putina sare, dupa care se i
Drojdia dizolvata in putin lapte cald se amesteca cu faina, restul de lapte si cu ouale. Se freaca zaharul cu untul si cu putina sare, dupa care se incorporeaza in faina. Se framanta aluatul usor si se pune apoi in forma de savarina unsa cu unt. Se introduce in cuptor si se lasa la copt. Se insiropeaza apoi cu sirop si rom si se rastoarna din forma, dupa ce se raceste.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Prajitura televizor
Cornulete cu rahat
Am pregatit o prajitura finuta si umeda, inspirandu-ma de la lucia_bp de pe reteteculinare.ro. Imi pare rau ca m-am jucat...
Desert prajitura marmorata, cu branza si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa