Reteta de mini-strudele cu capsuni este perfecta in perioada primaverii, aromata, usor de preparat, se poate servi ca desert sau ca si gustare la ceai.
Se dezgheata aluatul pentru strudel, se intinde si se fac forme rotunde de raza 7-8 cm. Se pun intr-o tava tapetata cu unsoare si se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca cam 5 minute la temperatura de 175 de grade Celsius.
Capsunile curatate, spalate impreuna cu zaharul se zdrobesc. Gelatina se dizolva in vinul firebinte (daca este nevoie se mai adauga putina apa) si se adauga la capsunile zdrobite. Frisca se bate bine pana devine tare si se adauga incet la compozitia cu capsuni inainte ca aceasta sa se ingroase. Crema se intinde intre formele rotunde. Un strudel consta in 5-6 forme rotunde.
Mini strudele cu capsuni pot fi servite cu putina crema dupa care se decoreaza cu feliile de capsuni si frunzele de menta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa