Sufleu din cornuri cu caise

Feliem oblic 6-8 cornuri nesarate. Amestecam 7 dl lapte cu 4 oua, 150 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat in care cornurile taiate, dupa care le asez

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cornuri
  • 7 dl lapte
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 1 caisa dupa gust

Mod de preparare

Feliem oblic 6-8 cornuri nesarate. Amestecam 7 dl lapte cu 4 oua, 150 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat in care cornurile taiate, dupa care le asezam pe fundul unei tavi. Urmeaza un rand de caise (fara samburi, taiate in doua), apoi din nou cornuri. Deasupra va fi totdeauna un strat de cornuri. Amestecul ramas de lapte cu oua se toarna deasupra, pana este absorbit, apoi se coc aprox. 30 minute. Cand sunt gata inca nu deschidem cuptorul.
Alte retete prajituri recomandate

Diplomat

Tarta cu visine

Tort

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta pufoasa cu mere de post

Retete de post economice

Desert placinta pufoasa cu mere de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca