Se ung usor cu ulei 12 forme mici de tarta. Se tapeteaza cu aluat si se acopera cu folie de aluminiu. Peste folie, se pun in fiecare tarta cate 8-10
Se ung usor cu ulei 12 forme mici de tarta. Se tapeteaza cu aluat si se acopera cu folie de aluminiu. Peste folie, se pun in fiecare tarta cate 8-10 boabe de fasole uscata. Se coc in cuptorul incins, cca 10 minute. Se curata bananele, se taie rondele si se coc 5 minute in cuptorul incins, pe o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pun felii de banana in fiecare tarta coapta, se acopera cu gem usor incalzit (cat sa fie ceva mai moale) si se presara nuci tocate.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu gem de caise
Chec pufos
Tarte cu fructe
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa