Ingrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si se intinde o foaie si se
Ingrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si se intinde o foaie si se taie bucati. Se inteapa cu furculita si se pun in forme mici de tarta. Se introduc in cuptorul fierbinte si se lasa la copt.
Se servesc umplute cu capsuni si crema.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor
Lapte de pasare
Prajitura snikers
Nicio toamna fara mirosul placintei cu dovleac!
Placinta de dovleac cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa