Ingrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si se intinde o foaie si se
Ingrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si se intinde o foaie si se taie bucati. Se inteapa cu furculita si se pun in forme mici de tarta. Se introduc in cuptorul fierbinte si se lasa la copt.
Se servesc umplute cu capsuni si crema.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor
Lapte de pasare
Prajitura snikers
Cand vine vorba de placinte sau tarte sarate, ai mei nu dau inapoi deloc! Sub diverse combinatii, cu ingrediente mereu la...
Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura