Pentru tarta cu nectarine personalizata blatul de pandispan se taie in 2 straturi, crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Pentru tarta cu nectarine personalizata blatul de pandispan se taie in 2 straturi, crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Asamblare: blat insiropat crema de vanilie, 2 nectarine taiate bucatele, blat insiropat crema de vanilie, nectarinele le taiem feliute in asa fel incat sa putem scrie un nume sau personaliza tarta, iar deasupra se pune plicul de tort jele transparent (preparat dupa instructiunile de pe plic) avand grija sa turnam jeleul usor ca sa nu miscam fructele din pozitia in care le-am aranjat. Se da la rece cel putin 1 ora.
Tarta cu nectarine personalizata se serveste rece.
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa