Pentru tarta cu nectarine personalizata blatul de pandispan se taie in 2 straturi, crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Pentru tarta cu nectarine personalizata blatul de pandispan se taie in 2 straturi, crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Asamblare: blat insiropat crema de vanilie, 2 nectarine taiate bucatele, blat insiropat crema de vanilie, nectarinele le taiem feliute in asa fel incat sa putem scrie un nume sau personaliza tarta, iar deasupra se pune plicul de tort jele transparent (preparat dupa instructiunile de pe plic) avand grija sa turnam jeleul usor ca sa nu miscam fructele din pozitia in care le-am aranjat. Se da la rece cel putin 1 ora.
Tarta cu nectarine personalizata se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii