1. Se amesteca faina si sarea. 2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 3. Se adauga galbenusul si sucul de la
1. Se amesteca faina si sarea.
2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa.
3. Se adauga galbenusul si sucul de lamaie.
4. In aceste amestec se adauga faina.
5. Se pune aluatul infasurat in folie la rece pentru 30 de minute.
6. Se tapeteaza apoi o tava de tarte cu diametrul de 25 cm.
7. Se rade deasupra aluatului ciocolata.
8. Se curata perele, se taie in doua iar apoi se elimina cotorul
9. Se taie fiecare bucata in felii cat mai fine.
10. Se aseaza perele pe stratul de ciocolata, la distanta aproximativ egala una fata de alta.
11. Se bate frisca, oul si galbenusul, se adauga esenta de migdale si se repartizeaza amestecul uniform in jurul perelor.
12. Se coace tarta la foc potrivit pana cand se rumeneste uniform.
Se serveste rece
Asa cum spuneam sunt ''fan'' fructe de padure si am incercat si o rulada tare buna si acrisoara tocmai buna ptr o caldura ca...
Rulada cu crema de vanilie si fructe de padureIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa