1. Se amesteca faina si sarea. 2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 3. Se adauga galbenusul si sucul de la
1. Se amesteca faina si sarea.
2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa.
3. Se adauga galbenusul si sucul de lamaie.
4. In aceste amestec se adauga faina.
5. Se pune aluatul infasurat in folie la rece pentru 30 de minute.
6. Se tapeteaza apoi o tava de tarte cu diametrul de 25 cm.
7. Se rade deasupra aluatului ciocolata.
8. Se curata perele, se taie in doua iar apoi se elimina cotorul
9. Se taie fiecare bucata in felii cat mai fine.
10. Se aseaza perele pe stratul de ciocolata, la distanta aproximativ egala una fata de alta.
11. Se bate frisca, oul si galbenusul, se adauga esenta de migdale si se repartizeaza amestecul uniform in jurul perelor.
12. Se coace tarta la foc potrivit pana cand se rumeneste uniform.
Se serveste rece
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa