Se amesteca laptele cu drojdia si zaharul. Se lasa 15 min apoi se incorporeaza in faina impreuna cu untul topit. Se lasa aluatul la dospit 35 min. Se
Se amesteca laptele cu drojdia si zaharul. Se lasa 15 min apoi se incorporeaza in faina impreuna cu untul topit. Se lasa aluatul la dospit 35 min. Se separa ouale iar galbenusele se bat cu zaharul si coaja de lamaie. Se amesteca cu zeama de lamaie, praful de budinca si albusele batute spuma tare. Frisca se incorporeaza in crema si se amesteca totul usor. Se intinde aluatul intr-o tava tapetata cu faina si se pune deasupra crema si strugurii. Se lasa 25 min la loc cald apoi se coace la foc potrivit.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa