Tarta de piersici

Se prepara o coca frageda din untul frecat cu zahar, amestecat cu galbenus si faina. Se coace, se lasa sa se raceasca putin, se unge cu marmelada de c

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 piersici
  • coca frageda se face din 300 gr. faina
  • 200 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 1 galbenus
  • marmelada de caise
  • 1/2 pahar vin
  • 3-4 foi de gelatina
  • frisca

Mod de preparare

Se prepara o coca frageda din untul frecat cu zahar, amestecat cu galbenus si faina. Se coace, se lasa sa se raceasca putin, se unge cu marmelada de caise, se aseaza deasupra jumatatile de piersici. Gelatina inmuiata in apa calduta se amesteca cu vinul si se pune pe foc sa se ingroase. Jeleul obtinut se toarna cald peste fructe. Se pune la rece.
Se serveste tarta garnisita cu frisca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...