Tarta exotica

Incalzeste cuptorul 180-200grade. Intinde aluatul intr-o forma de tarta si inteapa-l cu furculita. Coace-l 15minute. Bate ouale si adauga cocosul si 1

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat frantuzesc sau de tarta
  • Garnitura:100ml lapte
  • 80-100g nuca de cocos
  • 125g zahar
  • 20oua
  • 1 paharel rom
  • 60g zahar
  • 4-5 banane

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul 180-200grade. Intinde aluatul intr-o forma de tarta si inteapa-l cu furculita. Coace-l 15minute. Bate ouale si adauga cocosul si 125 g zahar. Da in clocot laptele si adauga-l treptat peste nuca. Fierbe amestecul putin la foc mic sa se ingroase. Ia de pe foc si adauga romul. Pune-l peste aluat si presara rondele de banane si optional cele 60 g zahar. Coace inca 10 minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang

Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...

Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca