Tarta sanatoasa cu branza de vaci

Aceasta reteta de prajitura cu branza de vaci este un desert potrivit pentru persoanele diabetice sau ce sunt la dieta Montignac.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. pudra de migdale
  • 125 gr. faina integrala + tarate (in cantitati egale)
  • 100 gr. gem de prune (adica piure de prune cu fructoza
  • scortisoara fiert putin
  • il aveam gata facut mai de mult
  • zacea prin frigider)
  • 1 lgt. praf de copt
  • 2 oua (galbenus+albus)
  •  
  • umplutura
  • 400 gr branza de vaci (a mea a fost slaba)
  • 1 lingura smantana
  • 2 oua
  • 2 linguri fructoza
  • 2 linguri tarate
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Se framanta aluatul. nu l-am lasat de loc la rece pentru ca nu are ce sa se intareasca, l-am pus in tava de tarta cu mainile dar cred ca merge si intins, nu este foarte sfaramicios, am pus desupra umplutura amestecata bine si am pus la copt totul impreuna si am lasat la cuptor, la foc mic, 45 de minute.

Deasupra se pot pune fructe.


Tarta sanatoasa cu branza de vaci se serveste dupa ce s-a racit.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...