Tarta sanatoasa cu branza de vaci

Aceasta reteta de prajitura cu branza de vaci este un desert potrivit pentru persoanele diabetice sau ce sunt la dieta Montignac.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. pudra de migdale
  • 125 gr. faina integrala + tarate (in cantitati egale)
  • 100 gr. gem de prune (adica piure de prune cu fructoza
  • scortisoara fiert putin
  • il aveam gata facut mai de mult
  • zacea prin frigider)
  • 1 lgt. praf de copt
  • 2 oua (galbenus+albus)
  •  
  • umplutura
  • 400 gr branza de vaci (a mea a fost slaba)
  • 1 lingura smantana
  • 2 oua
  • 2 linguri fructoza
  • 2 linguri tarate
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Se framanta aluatul. nu l-am lasat de loc la rece pentru ca nu are ce sa se intareasca, l-am pus in tava de tarta cu mainile dar cred ca merge si intins, nu este foarte sfaramicios, am pus desupra umplutura amestecata bine si am pus la copt totul impreuna si am lasat la cuptor, la foc mic, 45 de minute.

Deasupra se pot pune fructe.


Tarta sanatoasa cu branza de vaci se serveste dupa ce s-a racit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caise

O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.

Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca