Tiramisu reţetă la cutie

Tiramisu reţetă la cutie Se insiropeaza piscoturile de sampanie cu cafeaua fierbinte, care trebuie sa fie relativ dulce. Se asaza pe un platou 7 piscoturi peste care se toarna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 21 piscoturi de sampanie
  • 200 ml cafea gata preparata cu zahar (fierbinte)
  • 1 plic praf pt crema Tiramisu (Dr.Oetker)
  • 200 ml lapte degresat rece
  • 50 g nuca de cocos (razuita)
  • 50 g nuci macinate
  • cacao pudra

Mod de preparare

Se insiropeaza piscoturile de sampanie cu cafeaua fierbinte, care trebuie sa fie relativ dulce. Se asaza pe un platou 7 piscoturi peste care se toarna o parte din crema pentru Tiramisu, preparata conform instructiunilor de pe ambalaj. Peste ea, se presara nuci si cocos. Peste cele 7 piscoturi se mai asaza 7 si se repeta procedura. Peste ultimele 7 se asaza ultimele piscoturi, peste care se toarna crema ramasa si se presara un strat gros de cacao data prin sita. Se baga la rece si se serveste peste 2-3 ore. Ideal ar fi sa stea o zi la frigeder.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...