Tiramisu reţetă originala. este un desert clasic, mereu binevenit, iar in combinatia cu capsuni este demential. Este usor de facut, si potrivit pentru zilele calduroase.
Tiramisu reţetă capsuni
1. Se curata capsunile si se taie marunt; se pudreaza cu 50 g zahar pudra.
2. Separat, se amesteca mascarpone cu 50 g zahar pudra si 20 ml suc de portocale; se inglobeaza frisca batuta. 3. In 2/3 din cantitatea de crema se inglobeaza capsunile.
4. Piscoturile se plonjeaza putin in restul de suc.
5. Intr-o forma de sufleu se asaza un strat de piscoturi; se acopera cu crema de capsuni.
6. Se insiropeaza restul de piscoturi si se asaza deasupra; se acopera cu crema alba, se acopera si se da la frigider 2 ore.
7. Tiramisu se decoreaza cu cacao, eventual cu rulouri de ciocolata si pireu sau sos de capsuni.
Tiramisu cu capsuni se serveste rece, eventual cu fructe proaspete.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii