Tiramisu reţetă originala

Tiramisu reţetă originala Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga Mascarpone, lichiorul si gelatina, se bat pana devine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma si ap

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piscoturi Savoiardy
  • 500 g crema Mascarpone
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 10 linguri lichior Amaretto
  • 1 ceasca cafea pregatita foarte concentrat si amesctecata cu zahar
  • 10 g gelatina praf
  • cacao pentru presarat desupra

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga Mascarpone, lichiorul si gelatina, se bat pana devine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma si apoi se amesteca cu crema obtinuta anterior. Cafeaua racita in prealabil se pune intr-o farfurie, si apoi piscoturile unul cate unul se tin, dar foarte putin in cafea si apoi se aseaza in tava. Se aseaza apoi jumatate din crema, apoi inca un rand de piscoturi si iar crema. Se da la frigider 3 ore dupa care se presara cu cacao deasupra.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare din boabe de soia

Mancare din boabe de soia
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa