Preparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a doua clatita si o ungem c
Preparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a doua clatita si o ungem cu gem de caise, punem a treia clatita si o ungem cu budinca de vanilie. Continuam in acelasi mod pana se termina ingredientele. Ungem deasupra crema obtinuta din albusurile batute spuma cu zaharul pudra, ungem si pe margini. Coacem 10 minute. La servire decoram cu frisca.
Alte retete de tort recomandate
Diplomat
Clatite
Pandispan cu visine
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti