Tort de clatite

Preparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a doua clatita si o ungem c

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 20 bucati clatite
  • 25 dkg crema de ciocolata
  • 15 dkg zahar pudra
  • 6 albusuri
  • 25 dkg aroma de caise (gem)
  • 1 pachet praf budinca de vanilie
  • 2 dl lapte

Mod de preparare

Preparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a doua clatita si o ungem cu gem de caise, punem a treia clatita si o ungem cu budinca de vanilie. Continuam in acelasi mod pana se termina ingredientele. Ungem deasupra crema obtinuta din albusurile batute spuma cu zaharul pudra, ungem si pe margini. Coacem 10 minute. La servire decoram cu frisca.
Alte retete de tort recomandate

Diplomat

Clatite

Pandispan cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de inghetata cu banane si capsuni

Desert tort de inghetata cu banane si capsuni
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca