Tort de orez este o reteta de desert potrivita si pentru micul dejun. Tortul de orez se prepara usor si este delicios.
-se fierbe laptele cu vanilia, se adauga sarea, zaharul, coaja rasa de portocala, orezul si se mai lasa pe foc 15-20minute
-stafidele se pun in apa calduta pentru 20minute, pentru a se umfla
-il lasam la racit, dupa care adaugam albusurile batuta spuma, galbenusurile si stafidele
-se unge tava cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor, la foc mediu, pentru 35-40minute
Philips Multicooker are functia de coacere si functia de programare, foarte utile gospodinelor
se poate servi cu frisca lichida deasupra-un deliciu
Am primit cadou de la prietena mea Tatiana stiuca,asa ca iata ce a iesit ,multumesc Tatiana :)
Saramura de stiucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj