Sufleu cu branza si visine

Rupem bucati painea prajita si le inmuiem in lapte. Scurgem visinele. Batem spuma albusurile. Amestecam galbenusurile cu zaharul vanilat si zaharul. A

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 dl lapte
  • 10 dkg paine prajita
  • 1 borcan visine
  • 3 oua
  • 12
  • 5 dkg zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 50 dkg branza
  • Coaja rasa de la ½ de lamaie
  • 7
  • 5 dkg gris
  • 3 lingurite praf de copt
  • 3 dkg migdale taiate bucati
  • Zahar pudra
  • Unt

Mod de preparare

Rupem bucati painea prajita si le inmuiem in lapte. Scurgem visinele. Batem spuma albusurile. Amestecam galbenusurile cu zaharul vanilat si zaharul. Adaugam la galbenusuri branza amestecata cu coaja rasa de lamaie. Amestecam grisul cu praful de copt si il adaugam la crema obtinuta anterior. Amestecam bine bucatile de paine prajita inmuiate pana obtinem o crema neteda si o adaugam la crema initiala. Apoi incorporam albusurile. Punem jumatate din crema intr-o tava unsa cu unt. Presaram visinele deasupra. Intindem deasupra restul cremei si o presaram cu migdale. Coacem in cuptorul pre-incalzit 40 de minute la 175 de grade.
Alte retete prajituri recomandate:

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Placinta cu mere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...