Mancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei copilului tau intre 6 si 12 luni.
Pentru inceput, spalam spanacul frunzulita cu frunzulita, indepartam coditele, apoi il oparim cca. 5-6 minute. Dupa ce s-a inmuiat, il scoatem intr-o sita pentru a se scurge de apa si pe urma, il tocam marunt cu un cutit. Intr-o oala mai mica, chiar si un ibric mai incapator, adaugam untul si usturoiul taiat marunt, dupa ce s-a incins bine adaugam faina, amestecam, apoi adaugam laptele cu smantana si amestecam din nou, pana cand observam ca incepe sa se lege, atunci adaugam spanacul, condimentam dupa gust si lasam pe foc sa fiarba cca. 20minute, amestecand mereu. Dupa ce spanacul este gata, il punem in 2 boluri si peste asezam un ou ochi. Sa va fie de bine!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii