• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete
• taiati si bucatile de apio tot cubulete
• puneti-le la fiert cu putina sare
• cand legumele aproape ca au fiert, adaugati busuiocul proaspat
• odata fierte toate legumele, strecurati zeama (dar nu o aruncati) si mixati toate ingredientele cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender
• veti obtine un piure dens – continuati sa adaugati cate un polonic din zeama in care au fiert legumele si mixati in continuare
• supa are consistenta optima atunci cand curge intr-o linie continua
• adaugati smantana intr-un bol si peste aceasta puneti cate jumatate de polonic de supa crema de telina si pastarnac si amestecati – faceti acest lucru ca sa aduceti smantana treptat la aceeasi temperatura cu supa – altfel se va taia
• dupa cca 4-5 polonice de supa amestecate treptat peste smantana, rasturnati compozitia inapoi in oala si asezonati dupa gust
• puteti servi cu crutoane sau cu paine prajita.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii