1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care zdrobeste-i cu furculita sau trece-i printr-o sita deasa. 2. Adauga untul, branzica de
1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care zdrobeste-i cu furculita sau trece-i printr-o sita deasa.
2. Adauga untul, branzica de vaci si galbenusul.
3. Pireul astfel obtinut subtiaza-l cu lapte si potriveste gustul de sare.
4. Curata ardeii de cotor si seminte, dupa care umple-i cu pireul de cartofi.
5. Asaza-i intr-o forma unsa cu putin unt si lasa-i la cuptor pana se patrund cam 20-30 de minute.
6. Spre final, toarna sosul de rosii si mai lasa cateva minute.
"Ziua cand imi rasfat nevasta", sotul in cazul meu. Cu asa reteta mi-ar placea sa fiu rasfatata! Imi place sa...
Prajitura cu branza si pruneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj