Baby pizza

1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc. 2. Taie chiflele pe jumatate si asaza-le i

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 chiflute
  • 6 lingurite cu sos de rosii
  • 100 g mozzarella
  • ulei de masline
  • 3 masline
  • putin ardei gras rosu
  • verde si galben

Mod de preparare

1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc.

2. Taie chiflele pe jumatate si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

3. Unge fiecare jumatate cu sos de rosii.

4. Presara deasuprea mozzarella sau cascaval ras. Cu putina imaginatie , poti transforma banalele chifle in mutrite haioase.

5. Ochisorii si gurita fa-le din ardei gras, iar nasucul dintr-o jumatate de maslina.

6. Lasa la cuptor 5-7 minute, dupa care sa se racoreasca putin.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...