1. Se fierb ouale. Pentru a nu se crapa coaja se aduga o lingura cu sare. 2. Dupa ce ouale s-au fiert, taie un capacel deasupra oului si scoate galben
1. Se fierb ouale. Pentru a nu se crapa coaja se aduga o lingura cu sare.
2. Dupa ce ouale s-au fiert, taie un capacel deasupra oului si scoate galbenusul.
3. Freaca galbenusul cu smantana si branza de vaci, apoi adauga sare dupa gust.
4. Cu amestecul astfel obtinut umple albusurile, si astfel obtii piciorusele ciupercilor.
5. Pe post de palarie, asaza deasupra bucati de rosie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa