Ciupercute vesele

1. Se fierb ouale. Pentru a nu se crapa coaja se aduga o lingura cu sare. 2. Dupa ce ouale s-au fiert, taie un capacel deasupra oului si scoate galben

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 rosii
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu branza de vaci
  • sare

Mod de preparare

1. Se fierb ouale. Pentru a nu se crapa coaja se aduga o lingura cu sare.

2. Dupa ce ouale s-au fiert, taie un capacel deasupra oului si scoate galbenusul.

3. Freaca galbenusul cu smantana si branza de vaci, apoi adauga sare dupa gust.

4. Cu amestecul astfel obtinut umple albusurile, si astfel obtii piciorusele ciupercilor.

5. Pe post de palarie, asaza deasupra bucati de rosie.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa