Oua soricei

Oua soricei este un aperitiv rapid si haios. Se fierb ouale. Dupa ce se racesc se curata de coaja. Cu ajutorul unui cutit se fac gauri mici pentru ochi, nas si urechi.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • piper negru boabe
  • cascaval

Mod de preparare

Ouale soricei este un aperitiv rapid si haios. Se fierb ouale. Dupa ce se racesc se curata de coaja. Cu ajutorul unui cutit se fac gauri mici pentru ochi, nas si urechi. Ochii si nasul se realizeaza cu ajutorul boabelor de piper negru. Din cascaval se realizeaza urechile si codita. Ouale soricei sunt indragite de copii.


Ouale soricei se servesc reci.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet

Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos