Piure de piersici, pere si coacaze

1. Se pun fructele intr-o tigaie si se pun la fiert, pentru 3-4 minute. Se amesteca din cand in cand. 2. Se pun in blender, se fac piure, iar apoi ca

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piersica bine coapta si zemoasa
  • curatata de coaja si taiata bucatele
  • 1 para coapta curatata si taiata
  • 50 g coacaze
  • 2-3 linguri cu orez pentru bebelusi

Mod de preparare

1. Se pun fructele intr-o tigaie si se pun la fiert, pentru 3-4 minute. Se amesteca din cand in cand.

2. Se pun in blender, se fac piure, iar apoi cat fructele sunt inca fierbinti se adauga orez pentru bebelusi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale

Anul aceasta, de ziua mea, am pregatit un tortulet rapid, pentru ca stiam ca o sa vina pe la mine cativa prieteni si nu...

Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca