Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi, reteta pentru bebelusii cu varsta mai mare de 6 luni

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr morcovi
  • 1 fir praz
  • 1 radacina pastarnac
  • 100 ml lapte
  • 25 gr unt
  • sare dupa gust, optional

Mod de preparare

Curatati morcovii, pastarnacul si prazul si apoi ii taiati rondele. Indepartati interiorul lemnos al pastarnacului. Fierbeti legumele in 1,5 litri de apa cu sare pentru 20 de minute. Scurgeti legumele si pastrati supa. Adaugati legumele in vasul blenderului Oster Classic Pro, untul, laptele fierbinte si adaugati, optional, putina sare. Adaugati si putina supa de legume. Mixati totul pana obtineti o crema fina. Adaugati supa atat cat este nevoie, pana ajungeti la consistenta dorita. Serviti supa crema de morcovi alaturi de crutoane. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii