Supa crema de spanac

1. Se taie subtire si se fierbe inabusit cateva minute, cu putina apa si unt. 2. Cand s-a inmuiat bine, se paseaza, amestecandu-se cu supa, cu care se

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g spanac
  • 400 ml supa de carne
  • 5 g unt
  • 10 g smantana
  • 1 galbenus
  • cateva picaturi suc de lamaie

Mod de preparare

1. Se taie subtire si se fierbe inabusit cateva minute, cu putina apa si unt.

2. Cand s-a inmuiat bine, se paseaza, amestecandu-se cu supa, cu care se mai da in clocot.

3. Cand crema s-a racorit, se adauga galbenusul cu ou amestecat cu smantana si sucul de lamaie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide