Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda. Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potr
Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda.
Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potrivit 10 - 15 minute sau pana cand cubuletle se inmoaie bine.
Se adauga zaharul si apa (sau supa de legume) si se lasa la fiert 20 de minute.
Compotizitia obtinuta se trece prin sita se adauga sare, daca este nevoie, si se presara nuci macinate deasupra.
Pofta buna!
Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...
Tocanita de legume cu carne de porcOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj