Supa de dovleac cu mere si nuci

Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda. Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr dovleac taiat cuburi
  • 50 gr ceapa taiata marunt
  • 100 gr mere taiate cuburi
  • 50 gr unt
  • 1 lingura zahar
  • 1 l apa sau supa de legume
  • 2 linguri nuci macinate

Mod de preparare

Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda.

Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potrivit 10 - 15 minute sau pana cand cubuletle se inmoaie bine.

Se adauga zaharul si apa (sau supa de legume) si se lasa la fiert 20 de minute.

Compotizitia obtinuta se trece prin sita se adauga sare, daca este nevoie, si se presara nuci macinate deasupra.
Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide