Supa de dovleac cu mere si nuci

Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda. Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr dovleac taiat cuburi
  • 50 gr ceapa taiata marunt
  • 100 gr mere taiate cuburi
  • 50 gr unt
  • 1 lingura zahar
  • 1 l apa sau supa de legume
  • 2 linguri nuci macinate

Mod de preparare

Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda.

Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potrivit 10 - 15 minute sau pana cand cubuletle se inmoaie bine.

Se adauga zaharul si apa (sau supa de legume) si se lasa la fiert 20 de minute.

Compotizitia obtinuta se trece prin sita se adauga sare, daca este nevoie, si se presara nuci macinate deasupra.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de legume cu carne de porc

Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...

Tocanita de legume cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca