Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda. Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potr
Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda.
Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potrivit 10 - 15 minute sau pana cand cubuletle se inmoaie bine.
Se adauga zaharul si apa (sau supa de legume) si se lasa la fiert 20 de minute.
Compotizitia obtinuta se trece prin sita se adauga sare, daca este nevoie, si se presara nuci macinate deasupra.
Pofta buna!
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti