Supa de dovleac cu mere si nuci

Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda. Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr dovleac taiat cuburi
  • 50 gr ceapa taiata marunt
  • 100 gr mere taiate cuburi
  • 50 gr unt
  • 1 lingura zahar
  • 1 l apa sau supa de legume
  • 2 linguri nuci macinate

Mod de preparare

Se topeste untul si ce caleste ceapa pana capata o culoare galben aurie, fara sa se arda.

Se adauga dovleacul si merele si se tine cratita la foc potrivit 10 - 15 minute sau pana cand cubuletle se inmoaie bine.

Se adauga zaharul si apa (sau supa de legume) si se lasa la fiert 20 de minute.

Compotizitia obtinuta se trece prin sita se adauga sare, daca este nevoie, si se presara nuci macinate deasupra.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii