Supa de Rosii

1. Zarzavatul (morcovul, ceapa, telina) bine spalat, se pune la fiert in apa clocotita si se lasa pana se inmoaie. 2. Se adauga rosiile si ardeiul si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 ml apa plata
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • jumatate de telina
  • 3 rosii
  • o lingura de orez
  • o lingurita de unt
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

1. Zarzavatul (morcovul, ceapa, telina) bine spalat, se pune la fiert in apa clocotita si se lasa pana se inmoaie.

2. Se adauga rosiile si ardeiul si se mai fierb 10 minute.

3. Se strecoara supa, iar zarzavatul se mixeaza.

4. In supa se adauga orezul spalat, se mai adauga 100 ml apa planta si se pune la fiert.

5. Dupa ce orezul s-a fiert, adaugam untul, verdeata, si legumele mixate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...