Supa de Rosii

1. Zarzavatul (morcovul, ceapa, telina) bine spalat, se pune la fiert in apa clocotita si se lasa pana se inmoaie. 2. Se adauga rosiile si ardeiul si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 ml apa plata
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • jumatate de telina
  • 3 rosii
  • o lingura de orez
  • o lingurita de unt
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

1. Zarzavatul (morcovul, ceapa, telina) bine spalat, se pune la fiert in apa clocotita si se lasa pana se inmoaie.

2. Se adauga rosiile si ardeiul si se mai fierb 10 minute.

3. Se strecoara supa, iar zarzavatul se mixeaza.

4. In supa se adauga orezul spalat, se mai adauga 100 ml apa planta si se pune la fiert.

5. Dupa ce orezul s-a fiert, adaugam untul, verdeata, si legumele mixate.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide