1. Zarzavatul (morcovul, ceapa, telina) bine spalat, se pune la fiert in apa clocotita si se lasa pana se inmoaie. 2. Se adauga rosiile si ardeiul si
1. Zarzavatul (morcovul, ceapa, telina) bine spalat, se pune la fiert in apa clocotita si se lasa pana se inmoaie.
2. Se adauga rosiile si ardeiul si se mai fierb 10 minute.
3. Se strecoara supa, iar zarzavatul se mixeaza.
4. In supa se adauga orezul spalat, se mai adauga 100 ml apa planta si se pune la fiert.
5. Dupa ce orezul s-a fiert, adaugam untul, verdeata, si legumele mixate.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii