Indepartati varfurile aripilor de curcan,apoi taiati-le in doua pe la incheietura. Stropiti carnea cu zeama de lamaie si sare. Amestecati iaurtul cu c
Indepartati varfurile aripilor de curcan,apoi taiati-le in doua pe la incheietura.
Stropiti carnea cu zeama de lamaie si sare. Amestecati iaurtul cu condimentele si ardeiul iute.
Puneti carnea in mixtura si amestecati bine dupa care acoperiti vasul cu o folie si marinati la frigider 12 ore sau de seara pana a doua zi.
Puneti bucatile de carne intr-un vas termorezistent, acoperiti cu o folie de aluminiu si puneti in cuptorul preincalzit si coaceti la foc mediu, cam o ora, dupa care scoateti folia sa se rumeneasca frumos carnea.
Serviti cu salata verde,ceapa rosie si bucati de lamaie
Pofta buna!
Reteta Aripi de curcan tandoori a fost propusa de pansy pe forum culinar.ro
Alte retete cu aripi de pui gasiti aici:
Aripioare de pui,
Aripioare de pui marinate in usturoi,
Aripioare picante
Cine ma cunoaste stie ca-s nonconformista si nici cand vine vorba sa denumesc o prajitura nu ma pot abtine.....pai sa incepem...
Desert prajitura RamasitaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata