Curcan vanatoresc

Se curata aripile si se condimenteaza,slanina se prajeste cubulete cu ceapa tocata si morcovul taiat bucatele. Se adauga carnea si se prajeste 2-3 min

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 aripi de curcan(eu folosesc vanat)
  • 50gr slanina afumata
  • 1ceapa mare
  • 1morcov are
  • 1 pastarnac
  • 300ml vin alb dulce
  • 1 lingurita cimbru
  • 2foi dafin
  • 6-8 boabe de piper
  • 200 ml de smantana
  • 2linguri mustar
  • 1 lingura faina(eu folosesc amidon)
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata aripile si se condimenteaza,slanina se prajeste cubulete cu ceapa tocata si morcovul taiat bucatele.

Se adauga carnea si se prajeste 2-3 minute,apoi se toarna vinul,cimbru ,sarea,piperul,dafinul si se fierbe la foc mic.

Se scoate carnea gata facuta ,se scoate dafinul si apoi se mixeaza legume .

Smantana se freaca cu mustarul faina si zeama de lamaie si se toarna peste legumele mixate.

Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca

Reteta bunicii mele pe care o fac cu mare drag de fiecare data.

Zacusca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii