Se curata aripile si se condimenteaza,slanina se prajeste cubulete cu ceapa tocata si morcovul taiat bucatele. Se adauga carnea si se prajeste 2-3 min
Se curata aripile si se condimenteaza,slanina se prajeste cubulete cu ceapa tocata si morcovul taiat bucatele.
Se adauga carnea si se prajeste 2-3 minute,apoi se toarna vinul,cimbru ,sarea,piperul,dafinul si se fierbe la foc mic.
Se scoate carnea gata facuta ,se scoate dafinul si apoi se mixeaza legume .
Smantana se freaca cu mustarul faina si zeama de lamaie si se toarna peste legumele mixate.
Pofta buna!
Pregatesc destul de des quiche-uri si tarte sarate in diverse combinatii, in functie de ce am in casa de cele mai mult ori!...
Aperitiv quiche cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura