Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie fara grasime apoi se lasa la racit. Ceapa verde se taie marunt. verdeturile se taie si se amesteca cu semint
Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie fara grasime apoi se lasa la racit. Ceapa verde se taie marunt. verdeturile se taie si se amesteca cu semintele de pin si albusul de ou si se condimenteaza cu sare, piper si coriandru. Cuptorul se incinge la 200°C. Untul se pune intr-o tava la cuptor. In bucatile de ficat se taie un buzunar, se sareaza si se pipereaza apoi se introduce verdeata, se baga la cuptor 10 minute si se inveleste in folie de aluminiu dupa care se lasa sa stea 15 minute. Se taie felii si se pune pe farfurii. Pentru garnitura brocoli se taie bucati, sparanghelul se curata de coaja. Brocoli se pune la fiert pentru 15 minute cu frisca lichida. Sparanghelul se fierbe in apa cu 20gr unt, sare si putin zahar 15-20 minute. Cand brocoli a fiert se adauga putin suc de pe sparanghel, restul de unt si se mixeaza foarte bine pana devine un piure.
Se serveste alaturi de ficat si sparanghel.Reteta Ficat de vitel umplut si sparanghel a fost propusa de Bianca-21
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale
Tocana de legume cu ouDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata