Pieptul se pune la fiert, cam jumatate de ora impreuna cu sarea si foaia de dafin. Se scoate din supa si se taie cubuletze, supa se strecoara si se pu
Pieptul se pune la fiert, cam jumatate de ora impreuna cu sarea si foaia de dafin.
Se scoate din supa si se taie cubuletze, supa se strecoara si se pun deoparte 400 ml.
Intr-o cratita se incinge faina in untul topit, se stinge cu cei 400 ml supa si frisca lichida, se potriveste de sare, zahar si suc de lime.
Se adauga prazul si mazarea si se lasa la foc mic pina sint fierte ( nu dureaza mai mult de 15 minute) dupa acre se pun si cuburile de carne, se mai incing odata.
Se serveste presarat cu feliutze de lime si garnitura de orez
Pofta buna!
Reteta Fricassee de pui cu mazare si praz a fost propusa de Austriaca pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Coq au vin,
Piept de curcan cu garnitura de pere,
Puicuta cu vin (Ã la Jurassiene)
Reteta de mai jos am vazut-o in treacat pe un post TV. Si, din amintiri, am pregatit-o si eu. A iesit delicioasa!
Friptura de porc cu bere neagraIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa