Friptura de porc inabusita

Se taie carnea cubulete si se prajeste putin in ulei, condimentandu-se cu sare si piper. Se adauga o jumatate cana de apa, 5 linguri de bulion, cateii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 5 linguri de bulion
  • o cana de orez
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete si se prajeste putin in ulei, condimentandu-se cu sare si piper. Se adauga o jumatate cana de apa, 5 linguri de bulion, cateii de usturoi pisati si putin cimbru si se lasa la fiert inabusit, cu capac. Separat se fierbe orezul cu sare. Cand este gata se strecoara si se amesteca cu carnea cu sos pregatita.
Carnea cu sos se poate servi si cu cartofi

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...