Se fierbe bucata de carne intreaga. Dupa ce e bine fiarta se taie fasii subtiri. Intr-o cratita cu ulei(cam de un deget) se pun bucatile de carne, mor
Se fierbe bucata de carne intreaga. Dupa ce e bine fiarta se taie fasii subtiri. Intr-o cratita cu ulei(cam de un deget) se pun bucatile de carne, morcovii, patrujelul si telina taiate rondele mai groase si ceapa taiata marunt, sare. Se lasa la pajit un sfert de ora, amestecand din cand in cand. Se adauga apa fiarta in oala cat sa acopere continutul si se lasa la fiert cu capac, la foc mic, pana se fierb legumele. Cand e gata se scoate carnea. Legumele se strecoara, pastrand sosul. Legumele se mixeaza. Intr-o oala se pune 1 lingura zahar si se caramelizeaza, apoi se adauga 1 lingura ulei, 1 lingura faina, legumele mixate, sosul de pe ele si se lasa la fiert amestecand continuu. Se mai adauga piper, foile de dafin, smantana, vinul si se lasa sa mai dea un clocot. La sfarsit se adauga carnea.
Se serveste cu macaroane
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii