Muschiul de pui se pune in cratita cu putin ulei la prajit(nu se pune foarte mult ulei)impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se lasa 2-3 minute, dupa ca
Muschiul de pui se pune in cratita cu putin ulei la prajit(nu se pune foarte mult ulei)impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se lasa 2-3 minute, dupa care se scot bucatile de muschi si se pastreaza separat. In cratita se pun la calit ceapa taiata felii nu foarte fine si morcovul taiat rondele. Se lasa 1-2 minute dupa care se adauga rosiile taiate cubulete. Se mai lasa legumele la calit aproximativ 3 minute (sa se inmoaie rosiile). Se pun in cratita si bucatile de muschi pastrate separat, se adauga prunele, vinul si apa (sau supa de carne), cit sa acopere tota compozitia. Se sareaza si se lasa la fiert la foc mic aproximativ 30 minute. Cind este gata, se scot din cratita bucatile de carne si 4 prune (cite una de persoana) si din restul compozitiei se face un piure. Se pun la loc carnea si prunele pastrate si mincarea este gata.
Se serveste calda
O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor.
Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarponeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj