Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adau
Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi.
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adauga carnea tocata si se caleste impreuna circa 30 de minute.
Daca este nevoie se mai adauga putina sare din cand in cand, la sfarsit se asauga sare si piper dupa gust.
Se unge un vas care se poate folosi la cuptor cu unt, se aseaza un rand de felii de paine si peste care se pune carnea tocata si se continua astfel incat ultimul rand sa fie painea inmuiata in lapte si oua.
Deasupra se adauga laptele care a ramas, si se pun si bucatele de unt deasupra si se da la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.
Se poate servi cu rosii.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Orez prajit cu creveti,
Rulada festiva,
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa