Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adau
Se bat ouale si se adauga laptele, in acestea se pun feliile de paine la inmoi.
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in unt si peste se adauga carnea tocata si se caleste impreuna circa 30 de minute.
Daca este nevoie se mai adauga putina sare din cand in cand, la sfarsit se asauga sare si piper dupa gust.
Se unge un vas care se poate folosi la cuptor cu unt, se aseaza un rand de felii de paine si peste care se pune carnea tocata si se continua astfel incat ultimul rand sa fie painea inmuiata in lapte si oua.
Deasupra se adauga laptele care a ramas, si se pun si bucatele de unt deasupra si se da la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.
Se poate servi cu rosii.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Orez prajit cu creveti,
Rulada festiva,
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti