Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata. Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masl
Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata.
Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masline.
Condimentam cu sare. Condimentam carnea cu sare si piper si ungem fiecare felie cu o lingura de ketchup.
Punem deasupra o felie de mozzarella si 2-2 frunze de busuioc.
Indoim feliile de carne si le prindem cu o scobitoare.
Le ungem cu ulei de masline si le prajim pe ambele parti cate 15 minute pe gratar.
Strecuram porumbul, il ungem cu uleiul condimentat si il punem pe gratar 3-5 minute. Prajim porumbul 5 minute pe marginea gratarului impreuna cu carnea.
Servim cu baghete proaspete unde cu unt cu condimente.
Alte retete romanesti recomandate
Pui cuptor
Placinta cu spanac si carne pui
Pui ciuperci
O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.
Desert prajitura cu ricotta si smochineDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect