Piept de curcan cu mozzarella si porumb

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata. Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masl

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 buc porumb
  • Sare
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  • Pentru carne:
  • 4 felii de piept de curcan
  • piper proaspat macinat
  • 125 g mozzarella feliata
  • 8 frunze de busuioc
  • 4-4 linguri ulei de masline
  • kethup

Mod de preparare

Indoim frunzele porumbului, il spalam si il fierbem 10 minute in apa sarata.

Amestecam usturoiul curatat si pisat cu pasta de ardei si uleiul de masline.

Condimentam cu sare. Condimentam carnea cu sare si piper si ungem fiecare felie cu o lingura de ketchup.

Punem deasupra o felie de mozzarella si 2-2 frunze de busuioc.

Indoim feliile de carne si le prindem cu o scobitoare.

Le ungem cu ulei de masline si le prajim pe ambele parti cate 15 minute pe gratar.

Strecuram porumbul, il ungem cu uleiul condimentat si il punem pe gratar 3-5 minute. Prajim porumbul 5 minute pe marginea gratarului impreuna cu carnea.
Servim cu baghete proaspete unde cu unt cu condimente.

Alte retete romanesti recomandate

Pui cuptor

Placinta cu spanac si carne pui

Pui ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta

Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...

Mini Samosa cu cartof, ton si ricotta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca