Pieptul de pui cu ghimbir, lamaie si miere este o mancare de carne delicioasa cu un gust special. Pieptul de pui taiat in bucati potrivite, curatat de pielita.
Pieptul de pui cu ghimbir, lamaie si miere este o mancare de carne delicioasa cu un gust special. Pieptul de pui taiat in bucati potrivite, curatat de pielita il puneti intr-un bol curat. Adaugati apoi ghimbirul ras (o bucata de vreo 3 cm de ghimbir e suficienta sau o lingurita de pudra de ghimbir), usturoiul tocat, sucul de la lamaie si coaja data pe razatoarea mica si mierea de albine. Frecati bine carnea cu aceste ingrediente si lasati puţin, vreo jumatate de ora.
Intre timp preincalziti cuptorul la 180 grade sau semnul 4.
Puneti apoi carnea intr-o tava de friptura, vas termorezistent, stropiţi cu ulei de masline si dati la cuptor pentru 30-35 minute sau pana se rumeneste frumos.
Pieptul de pui cu ghimbir, lamaie si miere serviti pieptul de pui cu orez basmati fiert cu putin unt si un fir de delikat.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa