Piept de pui picant la grătar

Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr piept de pui
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri curry
  • 1/2 lingurita chili

Mod de preparare

Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar. Pieptul de pui curatat de piele si dezosat se taie in cuburi potrivite ca marime. Intr-un bol amestecam smantana cu curry si chili si turnam acest amestec peste bucatile de piept de pui. Dam la rece pentru minim 3 ore, dar eu am lasat carnea la marinat peste noapte.

Incingem gratarul....:)) treaba ce revine exclusiv barbatilor, ca de altfel intregul proces tehnologic ce tine de pregatirea gratarului si frigerea carnurilor...:))

Pe niste bete de frigarui, tinute in apa, in prealabil, infingem bucatile de carne si le punem pe gratar, pana se rumenesc frumos, carnea fiind suficient de patrunsa.

Alaturi de pieptul de pui picant punem pe gratar si pachetelele de branza feta, si se lasa pentru vreo 10 minute. Se desfac in momentul servirii alaturi de pieptul de pui si se presara putin busuioc maruntit.

Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii