Piept de pui picant la grătar

Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr piept de pui
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri curry
  • 1/2 lingurita chili

Mod de preparare

Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar. Pieptul de pui curatat de piele si dezosat se taie in cuburi potrivite ca marime. Intr-un bol amestecam smantana cu curry si chili si turnam acest amestec peste bucatile de piept de pui. Dam la rece pentru minim 3 ore, dar eu am lasat carnea la marinat peste noapte.

Incingem gratarul....:)) treaba ce revine exclusiv barbatilor, ca de altfel intregul proces tehnologic ce tine de pregatirea gratarului si frigerea carnurilor...:))

Pe niste bete de frigarui, tinute in apa, in prealabil, infingem bucatile de carne si le punem pe gratar, pana se rumenesc frumos, carnea fiind suficient de patrunsa.

Alaturi de pieptul de pui picant punem pe gratar si pachetelele de branza feta, si se lasa pentru vreo 10 minute. Se desfac in momentul servirii alaturi de pieptul de pui si se presara putin busuioc maruntit.

Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu mousse de pere caramelizate

Desert tarta cu mousse de pere caramelizate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca